Boulevard du Larvotto binnenkort terug naar oorspronkelijke lay-out
Terwijl de werkzaamheden op de Testimonio II site gestaag vorderen, zullen Groupe Marzocco en VINCI Immobilier, partners in SAM Testimonio II, binnenkort de blvd. du Larvotto weer volledig voor het verkeer openstellen.

In de komende dagen zullen de wegenwerken beginnen om het oorspronkelijke tracé van de Larvotto-laan te herstellen. Deze werkzaamheden zullen vanaf 24 januari 2022 alternerend verkeer op de boulevard vereisen en twee en een halve maand duren.

Dit is echter niet het einde van de grote werkzaamheden, want de gedeeltelijke ontmanteling van de tijdelijke brug zal opnieuw alternerend verkeer op de Ave. Princesse Grace, dat eveneens in totaal tweeënhalve maand kan duren, van april tot midden juli 2022.

Bovendien zal in de loop van 2024 een rotonde worden aangelegd op de Larvotto-laan om de in- en uitritten van de grote parking van het uitgebreide nieuwe vastgoedcomplex te vergemakkelijken en te stroomlijnen.

Testimonio II is een van de grootste vastgoedprojecten die in het Vorstendom worden uitgevoerd en zal een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het Vorstendom en aan de levenskunst in het nieuwe Monaco, aldus de regering.