Na Alicia Keys verwelkomt het Zomerfestival van Monte-Carlo nog een wereldster met het bevestigde optreden van Christina Aguilera. Zij zal op 29 juli in de Salle des Étoiles voor de eerste keer het Monte-Carlo Summer Festival vereren met haar aanwezigheid.

James Blunt, Rita Ora, Francis Cabrel, Imany, Alicia Keys… Vele muzikale sterren zullen deze zomer in Monaco zijn voor het Monte-Carlo Summer Festival. De laatste aankondiging is dat Christina Aguilera voor de allereerste keer komt.

De Amerikaanse diva, die haar carrière op slechts 12-jarige leeftijd begon in The Mickey Mouse Club naast Justin Timberlake en Britney Spears, zal haar legendarische hits ten gehore brengen, waaronder die van haar gelijknamige eerste album, waarvan meer dan 16 miljoen exemplaren zijn verkocht.

De Amerikaanse ster, die zes keer een Grammy Award heeft gewonnen, is een van de coaches van het beroemde tv-programma The Voice, maar ook een filantroop en ambassadrice voor YUM! De Amerikaanse ster werd in 2013 door TIME magazine gerangschikt onder de meest invloedrijke persoonlijkheden ter wereld.