De beste vakantie aanbiedingen

Wil jij binnenkort op een welverdiende vakantie naar Monaco? Wij hebben de beste aanbiedingen en last minutes op een rijtje gezet. Mocht je enkel belangstelling hebben in een vliegticket of een hotelovernachting, bekijk dan de daarvoor bestemde pagina’s. Hieronder hebben wij enkele complete all inclusive vakanties voor je samengesteld en dat is natuurlijk inclusief vliegtickets, bekijk zowel de goedkopere als de duurdere vakantieopties.

Vakantie naar Monaco

Wie denkt aan Monaco zal direct de luxe jachten voor zich zien, waarop de absolute jetset heerlijk ligt te zonnebaden. Monaco staat voor luxe, genot en een oase van rust. Maar ook de bekende Grand Prix van Monaco is een zeer goede reden om eens een bezoek te brengen aan deze geweldige vakantiebestemming. Voor de één is het vooral een belastingparadijs, maar voor de ander een waar flamboyant spektakel. Meng jezelf tussen de jetset van Monaco of wandel gratis over de boulevard!

Groepsexcursiereis Frankrijk Cote d’Azur
Hotel in Le Cannet met zwembad en airco
Dagtocht door Gorges du Veron
Naar o.a. Monaco & St. Tropez
12 dagen
vanaf 799

Busreis Kerst aan de Côte d’Azur
Groepsexcursiereis Frankrijk Cote d’Azur
Nieuw in ons aanbod!
4-sterren Van der Valk Hotel in Saint Aygulf
Vervoer per Top Class touringcar
8 dagen
vanaf 749

Cruise Westelijke Middellandse Zee
Vertrek vanuit Civitavecchia
O.a. Cartagena, Barcelona, Marseille en Monaco
11 dagen
vanaf 1428

Cruise Westelijke Middellandse Zee
per ms Koningsdam
Zeecruise Middellandse Zee Westelijke Middellandse zee
Inclusief vlucht en transfers
Vertrek vanuit Civitavecchia
O.a. Cartagena, Barcelona, Marseille en Monaco
11 dagen

Heeft Monaco een strand?

Het is in Monaco niet voor iedereen mogelijk om zomaar kosteloos gebruik te kunnen maken van een zandstrand. Enkel de duurdere hotels en de verschillende beachclubs bieden toegang aan tot de stranden van Monaco. Er dient dan alleen wel rekening gehouden te worden met hoge toegangsprijzen en daarnaast wordt niet iedereen zomaar toegelaten. De meeste clubs kennen namelijk een strikt beleid. Gratis aan het strand liggen kan vanzelfsprekend wel aan de stranden in Nice, Eze of één van de vele andere badplaatsen.

Verdiep je altijd in de actuele douaneregels en geldende reisadviezen voordat je afreist naar Monaco. Een gedegen voorbereiding vormt immers een goed begin van een fantastische vakantie!