Hotel Hermitage Monte Carlo

Dit unieke hotel, dat gebouwd werd in het begin van de twintigste eeuw, straalt de stijl van de Belle Epoque uit en wordt vandaag de dag gezien als een historisch monument. Fraaie fresco’s en mooie balkonnetjes zorgen voor een romantisch en chique aangezicht van het hotel. Het vijf-sterren Hotel Hermitage Monte Carlo biedt de gasten een zeer luxe verblijf in een prachtige omgeving en op een centraal gelegen locatie, met een scala aan voorzieningen. Het vliegveld bevindt zich op 40 minuten rijden van het hotel.

Boek hier de bschikbaarheid en actuele prijzen>

Antieke inrichting Hermitage Monte Carlo

Bij een monumentaal gebouw hoort een passende inrichting. De 280 kamers van het Hotel Hermitage Monte Carlo zijn dan ook elk individueel ingericht met antiek meubilair. Verder zijn ze voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv, waarvoor tevens een dvd-speler en spelletjes beschikbaar zijn. De kamers kijken uit over de stad, de zee of de tuin van het hotel. Vlakbij het hotel vind je het Casino Monte Carlo, en ook de andere trekpleisters bevinden zich op loopafstand, zoals de Jardin Exotique en het Palais Princier.

Ontspannen in luxe

Het hotel beschikt over een privéstrand waar je heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast is er een uitgebreide spa aanwezig, waar je kunt relaxen in de sauna of kunt genieten van een behandeling met zeewater of één van de vele andere wellness-behandelingen. Ook is er de mogelijkheid om te fitnessen met uitzicht op de Middellandse Zee. Voor een maaltijd kun je terecht in het restaurant en voor een drankje zakt u neer in een zachte, luxe fauteuil in de bar.