Investeren in Monaco

Monaco is een klein vorstendom midden in het centrum van het Europese continent en de Middellandse Zee. De locatie biedt een geweldige levensstijl en is gemakkelijk te bereiken. Er zijn veel redenen waarom de locatie in Monacan goed is voor het bedrijfsleven: het unieke politieke en economische klimaat, de goed ontwikkelde administratieve infrastructuur, het grote aantal financiële centra en de veiligheid van de mensen en hun eigendommen.

Wat is het belastingstelsel van Monaco op dit moment?

Wat zijn de juridische implicaties van het vestigen van een bedrijf in Monaco? Het Prinsdom Monaco is een geweldige plek om vakantie te vieren, maar ook om zaken te doen. Dit zijn belangrijke vragen met betrekking tot arbitrage die een enorm verschil kunnen maken voor investeerders die hun bedrijf daar willen vestigen. Deze vragen gaan over de juridische en financiële aspecten van de locatie die het zo’n geweldige plek maken om geld te investeren.

Investeren in vastgoed

Enkele van de hoogste percentages investeringen in Monaco worden gedaan door mensen die slechts een korte tijd in de stad zullen wonen. Franse burgers die successierechten willen vermijden, zijn een van de belangrijkste groepen die hieraan bijdragen.

Real Estate voor de rijke buitenlanders

Als u meer wilt weten over onroerend goed in Monaco, praat dan met vastgoedprofessionals. Enkele van de rijkste mensen ter wereld wonen slechts tijdelijk in Monaco, aangezien meer dan de helft van de investeringen daar wordt gedaan door buitenlandse investeerders.

Veel Fransen wonen in Monaco vanwege hun wens om successierechten te vermijden, waardoor deze bevolking een aanzienlijk deel van het onroerend goed in Monaco uitmaakt. Als u meer wilt weten over onroerend goed in Monaco, praat dan met vastgoedprofessionals. Monaco heeft een economie die wordt ondersteund door veel verschillende industrieën. Door de unieke fiscale situatie en ligging zijn de dienstensector en de industrieën die toegevoegde waarde creëren de meest dominante in het Prinsdom.