Larvotto Beach Promenade des Anglais aan de boulevard van de Franse Rivièra

Het strand ligt in een kleine baai aan de Franse Rivièra in de Middellandse Zee. Het is vernoemd naar de echtgenote van koning Albert I van Monaco. Larvotto verdient waarschijnlijk dat predicaat; het beste kunstmatige strand ter wereld. Hier wordt dagelijks zand aangevoerd en door de zee weggespoeld. Zelfs op het strand is het glitter en glamour.

De Côte d’Azur ligt in het zuidoostelijke deel van de mediterrane kust van Frankrijk en staat bekend om zijn exclusieve stranden en zijn prachtige zee.

de Promenade des Anglais Monaco

Het strand is een van de mooiste ter wereld en trekt jaarlijks duizenden toeristen. Het water is blauw en het zand is wit.Er staan ​​huizen en villa’s in de buurt. Het is een van de duurste attracties ter wereld. Het ligt aan het einde van de Promenade des Anglais, de belangrijkste boulevard aan de Franse Rivièra.

Larvotto Beach populair strand in Monaco

Het is een favoriete bestemming voor strandgangers en ook geliefd bij veel mooie stelletjes die op vakantie zijn in het Prinsdom. Het strand is populair bij toeristen omdat het het enige strand in de omgeving is met een restaurant op het strand. Het restaurant heeft een luxe bar en biedt een breed scala aan drankjes en eten, waaronder de mediterrane keuken, evenals een verscheidenheid aan vis en zeevruchten, die voldoen aan de smaak van toeristen van over de hele wereld!