Real Estate

Wil je graag een penthouse, appartement, woning of studio kopen in Monaco? Bekijk op deze pagina waar je hiervoor terecht kunt. Koop of huur een plek in Monaco. De prijzen zijn vanaf 500.000 euro tot aan honderden miljoenen euro’s. Voor 500.000 euro heb je een studio van nog geen 15 m2.

Dotta Monaca real estate

Een van de oudste vastgoedbedrijven in Monaco, een familiebedrijf en actief sinds 1894.

persoonlijke professionele service
28 medewerkers, 3 erkende expertisegebieden in dienst

5 bis avenue Princesse Alice
BP85 – MC 98002 MONACO CEDEX
Tel +377 97 98 20 00
Fax +377 97 98 20 01

Lux recidence Monaco

Verkoop en verhuur van ruim 120 luxe appartementen in Monaco.

Nieuwbouw project Monaco

Ondanks dat Monaco zo goed als volgebouwd is zijn er toch soms wel niete projecten zoals de Bay House. Gepland voor 2022 Bay House is een van de laatste lopende projecten van de Marzocco Group, gelegen in de rustige wijk Larvotto. Dit grootschalige project strekt zich uit van de Boulevard d’Italie tot Avenue Princesse Grace en maakt deel uit van een groter project, Testimonio II, dat twee woontorens, parkeergarages maar ook een crèche en de internationale school van Monaco zal bieden. .

Er komen in totaal 54 appartementen en 5 luxueuze villa’s met moderne architectuur en golvende gevels in perfecte harmonie met de buurt, Bay House kijkt uit over de stranden van Larvotto voor elk van deze laatste dakterrassen met privézwembad.

Bay House biedt bewoners een geheel nieuw niveau van luxe gezinsleven in Monaco. Elke residentie met drie tot zes slaapkamers profiteert van royale amusementsruimtes en kamerhoge ramen met glazen balkons op het zuiden die een panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee bieden.

Nieuwbouw appartementen op zee

Ook op zee breidt Monaco uit met gloednieuwe projecten. Lees hier meer over dit Miljarden nieuwbouwproject.