De liefde voor autorijden zit de Koninklijke familie van Monaco duidelijk in het bloed. De dochters van prins Albert en prinses Stéphanie maken namelijk beiden deel uit van Team 504 dat meedoet aan de 28e editie van de Rallye Aicha Des Gazelles Du Maroc. Naast de nichtjes maken ook Keira Chaplin (model, actrice en de kleindochter van de beroemde Chaplin) en Schanel Bakkouche (journalist en stylist) deel uit van Team 504.

Go Grimaldi’s!

Prinses Stéphanie was in Monaco aanwezig om haar dochter Pauline uit te zwaaien. Jazmin werd niet uitgezwaaid door haar vader prins Albert, die was op dat moment in New Orleans. Het afscheid van de dames zorgde voor de nodige aandacht van de toegestroomde pers.

Rallye Aicha Des Gazelles Du Maroc

De rally waar Jazmin Grace Grimaldi en Pauline Ducruet aan meedoen vindt plaats in de woestijn van Marokko. De dames zullen zich zonder GPS moeten redden in de droge zandvlakte. Ook andere moderne hulpmiddelen zijn tijdens deze rally niet toegestaan. De rally wordt speciaal georganiseerd voor vrouwen en het doel is zo zuinig mogelijk te rijden door de woestijn.