Het Hôtel de Paris Monte-Carlo heeft een 5e ster, het hoogste niveau, ontvangen op de internationale ranglijst van de gewaardeerde Forbes Travel Gids van 2020. Een prachtige prestatie van dit luxe hotel in Monte Carlo.

Bekijk hier de beschikbaarheid en boek een overnachting >

De ranglijsten worden elk jaar uitgevoerd door de prestigieuze Amerikaanse publicatie Forbes die de beste van de beste hotels, restaurants, spa’s en resorts over de hele wereld selecteert.

Extra ster voor Paris Monte Carlo

De extra ster erkent het buitengewone werk van de teams van Hôtel de Paris Monte-Carlo sinds hun heropening vorig jaar en viert de succesvolle reïncarnatie van het iconische etablissement. Deze onderscheiding onderscheidt het hotel als het enige eigendom aan de Franse Rivièra dat het onderscheid van vijf sterren krijgt. Een unicum dus!

De voortdurende geschiedenis van hoge normen, schoon en uitzonderlijke service die het Hôtel de Paris onderscheidt gaf de doorslag voor deze prijs. Forbes maakt gebruik van meer dan 900 indicatoren op basis van criteria zoals klantenservice en tevredenheid, gebruik van een ruime keuze aan luxe producten, algemeen comfort en voorzieningen van de bovenste plank. Vijftig zwervende inspecteurs reizen anoniem de wereld rond en selecteren alleen hotels die aan hun strenge hoge kwaliteitsnormen voldoen.